Könyvek, jegyzetek

35 oldalas, összesen 48 Kreatív stresszoldó technikát és 50 Megerősítő gyakorlatot ("házi feladatot") tartalmazó gyűjtemény. Megvásárolható a OB VI. tanfolyam elvégzését igazoló fotó elküldése után 5000 Ft-ért. Személyesen a II. kerületben lehet átvenni, vagy postázni is tudom előreutalás esetében 1000 Ft ellenében, ajánlott küldeményként 1500...

70 oldalas, nyomtatott, spirálozott, elő és hátlapos jegyzet, amelyből megtudhatod az OB alapú online stresszoldás mikéntjét. Tartalmazza a Viselkedési Barométer egyes szavaihoz tartozó korrekciókat is, és a megerősítő gyakorlatoknak adható feladatok részletes leírását.

30 oldalas, nyomtatott, spirálozott, elő és hátlapos jegyzet. Tudd meg ebből a kicsi, ámde nagyon is tartalmas füzetből, hogyan is működik az immunrendszered és mit tehetsz annak érdekében, hogy megóvd az egészséged!

40 oldalas, nyomtatott, spirálozott, elő és hátlapos jegyzet. Szerepelnek benne a leggyakoribb gyermekkori betegségek (torokgyulladás, fülfájás, hasmenés, hányás, láz,...) és azok természetes gyógymódjai. Ajánlom minden édesanya polcára!

Biogyógyász - A természetes gyógymódokról
Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!