ASZTROLÓGIA

2020.11.20

Minden asztrológust jobban érdekeli, saját személyiségénél fogva jobban vonzódik az asztrológia bizonyos ágaihoz. Itt áll egy felsorolás arról, hogy én mely területeken szeretnék segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak:

  • személyiség rajz: azért szükséges elkészíttetnünk személyiség jellemzésünket, mert gyakran másként látjuk magunkat, mint ahogy a külvilágban megjelenünk. Sok problémánk megoldása egyértelműen csak mibennünk rejlik. (írásban: kb. 15 oldal 35.000 Ft, személyesen: kb. 2 óra 20.000 Ft)
  • születésnap horoszkóp: minden évben más feladatokkal kell szembenéznünk, születésnapunk tájékán apró részleteiben megváltozhat a sorsunk. Szerencsés az az ember, aki segítséget kap abban, hogy milyen irányokban várhat zöld jelzést az adott évben és merre nem érdemes indulnia, mert úgyis korlátokba ütközik. (írásban: kb. 8 oldal 20.000 Ft, személyesen: kb. 2 óra 20.000 Ft)
  • párkapcsolati elemzés: életünk kapcsolatok bonyolult szövevénye, állandóan tanulunk egymástól valamit. Ez nem mindig könnyű folyamat. A párkapcsolati elemzés ahhoz nyújt segítséget, hogy kihez hogyan érdemes viszonyulnunk. Van aki nem a szóból ért, pedig a statisztikák szerint leggyakrabban így közelítünk egymáshoz, nem használjuk a kommunikáció azon csatornáit, amelyek sokkal hatékonyabban működnek az adott kapcsolatban. A környezetünkben élő minden emberrel megvizsgálható viszonyunk milyensége: szülő-gyermek, tanár-diák, főnök-beosztott, barát-barát, férj-feleség, testvér-testvér... kapcsolata egymással (írásban: kb. 12 oldal 30.000 Ft, személyesen: kb. 2 óra 20.000 Ft)
  • egészségügyi horoszkóp: hitem és tapasztalatom szerint a betegségeket nem véletlenül kapjuk meg, lelki tényezők és genetikai hajlamok (nem csak fizikai) okozzák. Érdemes megvizsgálni, hogy mi áll a csillagok szerint egy-egy betegség hátterében, sokszor, ha tudatosítjuk a problémát gyorsabb gyógyulás várható. (írásban: kb. 8 oldal 20.000 Ft, személyesen: kb. 2 óra 20.000 Ft)
  • családtervezés: mindannyian tudjuk, hogy nem csak a biológiai középidőben képesek a nők gyermeket foganni. Asztrológiai módszerekkel feltárható egy esetleges késedelmes teherbeesés lelki oka illetve kereshető olyan időpont, amikor a gyermek fogantatása sokkal biztosabb, mint más napokon. (írásban: kb. 3 oldal 13.000 Ft, személyesen: kb. 2 óra 20.000 Ft)
  • családi horoszkóp:  a családtagok születési ábráit hasonlítjuk össze, megnézzük, hogy az egyes planéták milyen fényszögeket alkotnak egymással, valamint milyen fényszögeket vetnek a másik horoszkópja főbb házcsúcsaira. Ebből vonhatunk le következtetéseket arra vonatkozóan, hogy melyek azok a helyzetek közös életünkben, ahol segítségre és támogatásra számíthatunk egymástól, és hol találhatók buktatók és akadályok. Ezen elemzés célja az, hogy jobban megértsük családtagjaink tetteit, érzelmeit, gondolkodásmódját, vágyait és céljait. Az elemzés többszöri átolvasásával kapaszkodókat kaphatunk a gyereknevelésben, és ügyesebben tudjuk terelgetni a testvéreket, hogy kiegyensúlyozott kapcsolatot alakíthassanak ki egymással. (írásban: kb. 10 oldal egy gyermek esetén - 25.000, 16 oldal két gyermek esetén - 35.000 Ft)

Célom, hogy úgy segítsek, hogy a nehézséggel küzdő ember megtalálhassa azt az utat, amiért megszülettet. Nem ígérem, hogy ez egy könnyű folyamat, mert személyiségünk árnyoldalaival mindenképpen szembe kell néznünk ahhoz, hogy a valóságot meglássuk.

Biogyógyász - A természetes gyógymódokról
Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!