Asztrológiai előrejelzés 2023-ra

2023.01.01

Az empátia fejlődése

A 2020 és 2022 közötti intenzív asztrológiai feszültségek 2023 márciusától kezdenek majd eloszlani, amikor a Szaturnusz elhagyja a Vízöntőt, hogy belépjen a Halakba, ahol 3 évet fog tartózkodni. Fontos, hogy az elkövetkezendő időszakban vegyük komolyan a tudatalatti üzeneteket.

Ennek az időszaknak a legnagyobb gondja a valósággal való szembenézés. Hajlamosak lehetünk majd elveszni belső álomvilágunkban, a valóság és az álmok gyakran összemosódnak.

Félelmünk lehet: hogy elveszünk a káoszban, az áttekinthetetlenben, a megmagyarázhatatlanban. Félhetünk a mély érzésektől, az együttérzéstől, a tehetetlenségtől és a függőségtől vagy attól, hogy mások kihasználnak.

Kényszerünk lehet: az önfeláldozás mindenáron. Mély bűntudat gyötörhet, állandó szenvedésre ítélhetjük magunkat.

Feladatunk: hogy intuícióinkat, spirituális energiáinkat mások szolgálatába állítva segítsünk, gyógyítsunk, rátaláljunk az önzetlenség, az odaadó szeretet erejére, és valódi készséget kell elsajátítanunk a megbocsátásra.

Gyakoroljuk a távolságtartás művészetét, máskülönben azt kockáztatjuk, hogy megismételjük a történelmet: monetáris összeomlás, ártatlanok üldözése, félelem légköre. Legyünk készek arra, hogy elkötelezzük magunkat a spirituális fegyelem mellett, vagy mélyreható gyógyító munkát végezzünk, így könnyebben szabadulhatunk majd meg régi, elavult rendszereinktől.

A karmikus sebek aranyra váltása

2023. február 5. - április 12-ig Jupiter a Kosban együtt áll a Chironnal, ami fájdalmainkat irreális mértékben felnagyíthatja. Ebben az időszakban lelki sebeinkkel szembe kell nézzünk, a múltunk gyógyítására kell összpontosítanunk, a jövő sikerére készülnünk. Ha ezt a munkát el merjük végezni, akkor májustól készen állunk majd arra, hogy lássuk múltbeli erőfeszítéseink kézzelfogható eredményeit.

A közösség szerepének fontossága

2023. március 23 - június 10-ig a Plútó, a pusztulás és a megújulás bolygója a Vízöntőben tartózkodik, ennek hatására hajlamosak lehetünk ötleteinkhez mániákusan ragaszkodni, rögeszméket kialakítani. Terveink kivitelezéséhez képesek leszünk környezetünket manipulálni.

Feladatunk: öntörvényűségünk leküzdése és a közös erőfeszítések szükségességének felismerése.

Mindenáron kikényszeríteni a sikert

2023. április 25 - június 12-ig a Jupiter kvadrátban áll majd a Plútóval, ami felerősítheti a hatalom és a siker iránti vágyunkat. Annak sikerül ez idő tájt a csúcsra jutni, aki el tudja kerülni a könyörtelen viselkedést.

Feladatunk: ne hajtsuk túl magunkat, az elvakultság épp úgy nem jó tanácsadó, mint a fáradtság. Maradjunk reálisak, ne térjünk le az egyenes útról a céljaink eléréséért folyó küzdelemben!

Véget érnek a harcok

A Jupiter 2022. december 20-tól 2023. május 16-ig halad utoljára a Kosban, ezért az év első felében a szabadság- és identitáspolitikát helyezi a középpontba, a bátorságot erősíti. A Jupiter május 15-től átlép a Bikába, ahol a bőség és a törekvések bolygója áldásokat hoz a földtulajdon, az otthonunk, az élelmiszertermelés és a luxusipar területén. Nagy vagyonok jöhetnek létre. FONTOS SZEREPE LESZ AZ ÉRTÉKEK, AZ ANYAGI JAVAK MEGŐRZÉSÉNEK, ÉLVEZNI AKARJUK MAJD AZ ÉLETET.

A helyes egyensúly megtalálása

A Jupiter és a Szaturnusz 2023. május 12-től - július 12-ig és December 2- 31-ig szextilben állnak egymással, így erősödhet a stabilitás és a növekedés minden olyan területen, ahol a korábbi években hiányt tapasztaltunk.

Hit és önbizalom a sors felvállásához

2023. május 11. -június 21-ig a Jupiter együtt áll a Felszálló Holdcsomóponttal, ami lehetővé teszi, hogy olyan utakat járjunk, amelyek elősegítik hitelességünk teljes kifejeződését és pénzügyi növekedést is eredményezhet.

Párkapcsolatunk rendezése

2023. első felében a Felszálló-Leszálló Holdcsomópont a Skorpió-Bika tengelyen van, és így lehetővé teszik számunkra a tudatalattival történő munkát, segítenek abban, hogyan tudjuk leegyszerűsíteni az életünket, miközben a Földanyával nagyobb összhangba is kerülünk. 2023. július 17-től a Felszálló Holdcsomópont belép a Kosba (2025. január 11-ig tartózkodik ott), és így a Leszálló Holdcsomópont pedig a Mérlegbe kerül. Ez a helyzet óva int minket a "mindenáron való békétől", viszont felgyorsíthatja a harcban álló felek közötti tárgyalásokat. Arra kér minket az Univerzum, hogy fogadjuk el a függetlenséget és törekedjünk nagyobb hitelességre. Segít nekünk újragondolni, mit jelent számunkra párnak lenni, meg kell találnunk az egyensúlyt egyéni szükségleteink kielégítése és a kapcsolati elkötelezettségeink között.

Sorsforduló

2023. július 23 - október 16-ig a Plútó kvadrátban áll a Felszálló Holdcsomóponttal. Ebben az időszakban hirtelen sorsfordulatokra számíthatunk, az önmagunk megváltoztatására való képesség is erősödni fog.

Pénzügyek

Globális bankrendszeri válsággal nézhetünk szembe, bölcsebb a pénzünket valami kézzelfogható dologban, például ingatlanban, földben vagy aranyban tartani, mint a bankokban. A vásárlóerő komoly csökkenést tapasztalhatjuk meg.

Egészség

Akinek pajzsmirigy-, szív- és érrendszeri vagy bármilyen agyi ereket érintő betegsége van fokozottan figyeljen az egészségére, mert az Uránusz ebben az évben is Bikában tartózkodik. A Plútó pedig még mindig a Bakban lesz, ami súlyosbíthatja a mozgásszervi-, csontrendszeri- és fog-betegségeket. A rákos megbetegedések is gyakoribbá válhatnak. 2023-ban a Szaturnusz átmegy a Halakba és ez a különböző típusú cukorbetegségben szenvedők számára okozhat nehézségeket, vagy a lábakkal kapcsolatos problémákhoz vezethet. 2023 tavaszán és őszén több ismeretlen betegség és vírus kitörése lehetséges.

Természet

2023-ban folytatódhatnak a különböző természeti anomáliák, a Kosban lévő Jupiter tüzeket okozhat, ami destabilizáló tényező lehet 2023 telén és tavaszán. Május elején azonban, amikor a Jupiter áttér a Bikába, jelentős javulásra számíthatunk a mezőgazdaságban. A termés bőségesebb lesz, ami sok országban kiutat jelent majd az élelmiszerválságból. Sok ország többet tud majd befektetni a mezőgazdasági termelésbe és feldolgozásba, ami újjáéleszti a kisvárosokat és a falvakat.

Színek

A Jupiter 2023 első felében a Kosban lesz, emiatt a vörös minden árnyalata lesz népszerű, viszont májustól, ahogy a Jupiter átlép a Bikába, a zöld színt fogják viselni az emberek és eluralkodhat a világ minden területén. A zöld egy nagyszerű szín, mivel a növekedést és az újjászületést szimbolizálja. A Bika második színe a rózsaszín, amely a romantikát, a lágyságot, az érzéki örömök iránti szeretetet és az élvezetet szimbolizálja.

Csodálatos évet kívánok minden kedves Olvasómnak és Vendégemnek!

Ne féljetek a már csak rövid ideig tartó a válságtól, mert új lehetőségeket hoz magával!

(Gondolataimat Narayana Montufar, Tatiana Borsch és Astrotwins elemzéseivel egészítettem ki)

Biogyógyász - A természetes gyógymódokról
Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!