BACH VIRÁGTERÁPIÁS TANÁCSADÁS

2021.03.19

A Bach virágterápia egy egyszerűen, és mégis hatékonyan alkalmazható energetikai kiegyensúlyozó módszer. Kiválóan alkalmazható mind testi, mind lelki gondok esetén.

A tanácsadás mindössze 60 percet vesz igénybe, egy problémafeltáró beszélgetés nyomán megállapítjuk, hogy milyen virágesszenciák a legalkalmasabbak az egyén számára. A cseppek szedésük során gyengéden segítik a személyiséget, hogy könnyebben megbirkózzon nehézségeivel. Általánosságban elmondható, hogy a gyógyuláshoz kb. annyi hónap szükséges, ahány éve fennáll az adott betegség, vagy negatív lélekállapot. A gyógyulás ideje alatt havi rendszerességgel szükséges felülvizsgálni, hogy megfelelő-e a szedett keverék, vagy újra van szükség.

Bach filozófiája, gyógyítási alapelvei

Bach filozófiája szerint, az embernek két része van. Egy fizikai és egy lelki. Fizikai testünk egy burok, mely lelkünket hordozza. Arra születtünk, hogy felsőbb ÉNünk vezetésével tapasztalatokat gyűjtsünk, és azokat fizikai voltunkban tökéletesítsük. Csecsemő korunkban a fizikai test fejlődése köti le időnk nagy részét. Később azonban az ego átveszi az irányítást, és hosszú ideig a hatalom iránti vágy irányít bennünket. Egy későbbi fejlődési szakaszunkban megtanuljuk, hogy a mi akaratunkon kívül vannak másoknak is akaratai, és idővel megszületik bennünk az egységre való törekvés, illetve mások szolgálatának vágya. Ez a tanulási folyamat azonban hosszú, és sok esetben fájdalmas folyamat. Minden új lecke csak akkor jöhet el, ha egy régebbit megtanultunk már. Egészségünk és boldogságunk kulcsa abban rejlik, ha hajlandóak vagyunk követni felsőbb Énünk útmutatásait. Mindenkinek más és más dolgokat kell megtapasztalnia az életben.

Egészség az, amikor testünk, lelkünk és gondolataink összhangban vannak. Ha mindenekfelett szeretjük azt, amit csinálunk, biztosak lehetünk abban, hogy lelkünk parancsát követjük.

Betegség az, amikor a lélek és az emberi személyiség között konfliktus alakul ki. A betegség két fő oka, hogy nem figyelünk lelkünk parancsára, a második, hogy az egység ellen cselekszünk.

A gyógyulás módja nem a hibák leküzdése, hanem az ellentétes erő, erény kifejtése.

Biogyógyász - A természetes gyógymódokról
Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!