BIOREZONANCIA

2020.11.18

MI TÖRTÉNIK A BIOREZONANCIÁS KEZELÉSEN?

Az adatok felvétele és a panaszok megbeszélése után a páciens ráhelyezi kezét az EWS Testelemző készülék mérőfejére, amely 40 mp alatt (fájdalommentesen!) pontos képet ad a szervezet egyensúlyi állapotáról, a készülék feltérképezi a különféle kórokozók, toxinok, allergének jelenlétét. Megállapíthatjuk a szervezet ásványi anyagokkal és vitaminokkal való ellátottságát, az aminosavakat, tápanyagokat, enzimeket, hormonokat, izomtónust, és a belső szervek egyensúlyát. Ezek az adatok lehetővé teszik, hogy megértsük a lehetséges igényeinket, hibás működéseinket, és sérülékenységeinket.

Ennek kielemzése után kerül sor egy még átfogóbb vizsgálatra, melyet a 8D NLS készülékkel végzünk. Egy fejhallgatót a fejre helyezve már a szervek metszeteit és működését is tanulmányozhatjuk, megállapíthatjuk, hogy mely szerveknél tapasztalható elváltozás és, hogy mit tehetünk az egyensúlyi állapot visszaállításáért. Rangsorolja a legmagasabb kockázati tényezőket, majd életmódot, diétát, mozgást, különböző ásványi anyag, vitamin és enzim tartalmú kiegészítőket, aminosavakat javasol. A tesztelés után a program többféle harmonizálást végez el, automatikusan kiválasztva az adott személynek a legmegfelelőbbet. Továbbá megvizsgálhatók a páciens által jelenleg használt készítmények, illetve azok hatékonysága. Célirányosan a vizsgált személy számára további egészségét javító alternatív készítmény kereshető, vagy homeopátiás szerhez hasonló készítmény (nozóda) készíthető, mely tartalmazza a szervezet regenerálásához szükséges információkat.

Ezek az információk kétségtelenül mások, mint az egyéb klinikai vizsgálatok eredményei (pl. vérvizsgálat, röntgen, stb.), mivel az energetikai testünkre fókuszál, ami egy teljesebb nézőpontot kínál az egészség minden rétegére.

Hogyan működik a biorezonanciás egészségelemző készülék?

A biorezonanciás egészségelemző készülék működése hasonló, mint a számítógépek víruskeresője. Felfedezi a test gyenge pontjait, annak biológiai reaktivitása és rezonanciája alapján. A nyúltagy szerkezetében található szabályozó pontok visszatükrözik a szervezetben végbemenő alapvető vegetatív folyamatokat. Az agy vegetatív szerkezetének elektromos aktivitása közvetlenül nem mérhető, ezért ezeket az agyi képleteket hanggal, elektromágneses rezgésekkel, valamint vizuális stimuláló hatással aktiváljuk. Pontos információkat "vehetünk le" a vizsgált személy szervezetéről, az agyból érkező jeleket (a trigger szenzorok segítségével) a rendszer detektálja, majd felerősíti, és digitális kóddá alakítja át, így már alkalmassá válik arra, hogy információ formájában bejuttassuk a számítógépbe, és a vizsgált szerv virtuális anatómiai ábráján megfelelő színes szimbólumokat használjunk.

A különböző szervek mintáján végzett vizsgálatok során, az állapotot hatpontos skálán értékeljük, ahol minden szint megfelel egy bizonyos fokú entrópiának, ami a szerkezeti rendezetlenség fokát, és az energiazavar felhalmozódásának mértékét jelenti. Ezek a szervezet egészségi állapotát, pontosabban a működési stressz különböző fokozatait tükrözik, valamint utalnak a kifejezett patológiai, vagyis kóros elváltozásokra is.

A gyorsteszt következő szakasza az energetikai vizsgálatot foglalja magában. Ennek alapja az, hogy a számítógép memóriájában tárolt különböző rezgésmintákat, az úgynevezett etalon folyamatokat, a program összehasonlítja a vizsgált személytől frissen "vett" aktuális információkkal. A program megadja, hogy az adatbázisban szereplő szerek közül melyek lehetnek a legalkalmasabbak az adott szerv állapotának a javítására. A biofizikai NLS módszer segítségével elkészíthetők az úgynevezett spektronozódák, amelyek az adott készítmény rezgésképét tartalmazzák, és információs szinten képesek hatni az érintett szervre. A vizsgálatok után a programmal többféle harmonizálás végezhető, ami általában azonnali közérzetjavulást szokott eredményezni.

Biogyógyász - A természetes gyógymódokról
Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!